Kennismaken

Kostenloos oriënterend gesprek

Wat ik je aanbied.

Een veilige plek en een luisterend oor zijn voor mij basisvoorwaarden om te komen tot een goed gesprek.  Samen gaan we op zoek naar wat jou bezig houdt, waar jouw vraag ligt.  Uit eigen ervaring weet ik hoe intensief het kan zijn om hier mee bezig te gaan maar het is ook een kans om opnieuw naar je leven van dit moment te gaan kijken.
Essentieel daarbij is wat jouw uitgangspunten in je leven zijn. Welke achtergrond heb je? Welke keuzes heb je gemaakt en waar waren die op gebaseerd?
In mijn begeleiding maak ik gebruik van diverse gesprekstechnieken, geef ik je opdrachten en gebruik specifieke oefeningen vanuit mijn achtergrond in de psychosynthese. Het gaat helpen duidelijk te krijgen  wat de vraag en uitdaging is waar jij voor staat.

De meest waardevolle vraag die ik nog steeds bij herhaling bij mezelf oproep is de plaats die ik wil innemen in mijn leven. Concreet betekent dat voor mij dat ik een liefdevol krachtig mens wil zijn in en voor mijn omgeving.

Maar hoe is dat voor jou?
Het helpt wanneer je  hebt ontdekt op welke momenten je in beweging moet komen of afstand moet nemen, wanneer intuïtie je helpt of dat het nodig is tijd te besteden aan je binnenwereld.

Toegerust met meer kennis en inzicht over jezelf stap je jouw toekomst in. Voor de een heeft dit praktische consequenties en de ander ervaart meer zekerheid of duidelijkheid in de weg die je wilt gaan. In alle gevallen begeleid ik je daarbij waarbij reflecteren op jezelf centraal staat.

Praktisch

Ben je geïnteresseerd geraakt dan is de 1e stap een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 1 uur. Mochten we afspreken verder te gaan dan doe ik je een voorstel waarin ik toelicht welk pad we zouden kunnen bewandelen zowel wat betreft inhoud als frequentie en duur van de afspraken. Gesprekken vinden plaats aan de iepenlaan 22 in Bussum. Centraal in het land en ook goed bereikbaar met de trein.

Geef je leven RICHTING