Kennismaken

Kostenloos oriënterend gesprek

Jij bent aan zet en ik laat je niet alleen.

Je bent rond de 50, een vrouw met kennis van zaken en al een tijdje onderweg.

Inderdaad ben je al een tijdje onderweg en probeert alles onder controle te houden, alleen lukt je dat steeds minder. Net als voor jou is het ook voor mij een uitdaging dat ik niet opnieuw harder ga rennen, want dat kan ik inmiddels heel goed.

Het is een hardnekkig patroon geworden maar je kunt ermee leren omgaan.

Controle verliezen is de angst van veel vrouwen. Voor je het weet, denk je dat je tekort schiet, kies je zomaar voor jezelf en mist dan vervolgens de steun en waardering vanuit je omgeving.

Niemand zal jou snel van de wijs brengen maar toch.. ook jij kent die momenten van onzekerheid, het loslaten van je kinderen die je minder nodig hebben. Je ziet er helaas niet meer uit als 20.

Je hebt aandacht voor veel zaken die je altijd belangrijk hebt gevonden. Maar hoe zit het met jou en je partner, zijn jullie nog geliefden? Is er nog sprake van intimiteit of lost sex de spanning tussen jullie tijdelijk op? Samen groeien in deze fase is nodig, ieder op zijn en haar manier. Wat er anders gebeurt is dat je elkaar verraad in de liefde. Liefde is samen groeien, te kunnen blijven ontwikkelen en het leven leren leven. Elkaar de waarheid vertellen omwille van de liefde.

Dat is trouwens wat anders dan elkaar beschuldigen. Oog voor elkaar hebben en echt luisteren heeft te maken met het zien van het proces waar de ander in zit.

Geef je leven RICHTING

7 adviezen voor een leven in liefde en wijsheid

Download Nu

Welke plaats heb je eigenlijk in jouw leven.

Hoe is het voor jou dat je ogenschijnlijk minder nodig bent en is dat waar?

Is dat een gedachte die jou wel eens bezig houdt of roept alleen deze vraag al emoties op.

Als je mijn E book gelezen hebt herken je vast deze zin “je kinderen zijn je kinderen niet

ze zijn door je gekomen maar behoren je niet toe”. Wat betekent deze zin voor jou?

Het is niet voor niets dat dit gedicht veel vrouwen aanspreekt. Als vrouw van de wereld die kinderen heeft gedragen weet jij als geen ander hoezeer alles verbonden is met elkaar.

Misschien kun je nog eens opnieuw kijken hoe het begonnen is, namelijk in de relatie met de vader van je kinderen. Ook daar is een vorm van verbondenheid geweest en jij was het uitgangspunt.

Gewoon doorgaan.

Je kijkt wel eens om je heen en vraagt je af wat er toch gaande is, zowel in jouw leven als om je heen. Besteed je aandacht aan deze gedachten of ga je gewoon dapper door zoals je dat gewend bent te doen. Heb je dat ook je kinderen wellicht altijd voor gedaan..gewoon doorgaan, niet zeuren en je best doen?

Accepteren

Maar sta nu eens stil bij het feit dat je een groot deel van je leven erop hebt zitten. Hoe wil je verder en wil je daar zelf invloed op krijgen of zie je wel waar het schip strand?

Mijn leven zie ik als kans en de moeite waard geleefd te worden, jij ook?

Wat een kennis en waarde heb jij door te geven als jij weet hebt van liefde, vitaliteit en evenwicht tussen wat moet en belangrijk is.

De voordelen voor jou.

Als je het advies krijgt om wat zich aandient te accepteren dan weet je gerust wel dat het op die manier voor jou niet werkt. Ik leer je waar dit over gaat, hoe je je opent voor wat onmogelijk lijkt.

  • Dat betekent dat je bezwaren opzij gaat zetten.
  • Dat je erkent dat je opvattingen je niet verder hebben geholpen.
  • Dat je gevoelens serieus gaat nemen omdat zij de wegwijzers zijn dat het niet goed gaat.

Je zult dan ontdekken dat deze stappen noodzakelijk zijn om verbinding te maken met jezelf.

Als je liefde wilt voelen moet je bereid zijn jezelf over te geven aan waar je naar verlangt.

Jij leeft vanuit jezelf en als de vertroebelingen oplossen kun je meer helder kijken en zien wat van betekenis is en hoe je verder wilt gaan.

Verbinden.

Als laatste wil ik je nog vertellen over de waarde van verbinden.

Ook dit gaat niet vanzelf, al hebben we van nature de intentie wel om dat te doen.

Het betekent dat je leert en begrijpt waarom je niet zonder meer moet verbinden met je binnenwereld en je buitenwereld. Het is van belang dat je bewust wordt van de dynamiek die je van binnen drijft.

Dat je je bewust wordt van de dynamiek buiten jou om, zodat je kunt kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

De weg die ik je aanraadt heeft ook met tijd te maken. Een leven lang krijgen we tijd om het juiste te doen met ons leven, om het beste van ons zelf in het licht te zetten. Ik bied om die reden een traject aan, juist vanwege het proces waar je in stapt. De stappen die je maakt krijgen tijd om in te dalen en te integreren. Dat maakt de waarde voor alle facetten in je leven groter.

De voordelen zal je gaan merken in elke relatie die je hebt.

 

Oriëntatiegesprek.

Je bent welkom in mijn praktijk op de maandag en dinsdagochtend.

Voor een eerste gesprek heet ik je van harte welkom zonder dat er kosten aan verbonden.

Deze sessie zal 1,5 uur van je tijd  vragen.

Daarin kunnen we samen onderzoeken of we verder gaan en om te zien wat er nodig is.

Belangrijk is dat je voor jezelf helder hebt of je serieus wilt investeren in jezelf.

Het eerste gesprek zal je al rust geven omdat het fijn is je verhaal te kunnen doen. Maar je hebt vooral inzichten nodig om een gelukkig leven te leiden waarin de liefde weer een kans krijgt.

Laat het probleem niet bestaan, je gezondheid gaat eronder leiden en je omgeving wordt er ook niet beter van.

Het kost moeite en jij bent wel wat gewend dus gun dit jezelf. Waarom zou je meer schade oplopen of veroorzaken terwijl dat echt niet nodig is.

Maak tijd vrij en voel je welkom.

7 adviezen voor een leven in liefde en wijsheid

Geef je leven RICHTING

Ontdek voor jezelf hoe de 7 adviezen van mij voor jou werken en stel je voor welke impact dit gaat hebben op jouw leven.